Hardcore and Punk a cappella choir

29 juni, 2017

I höst drar vi igång kören där vi sjunger låtar ur hårdrock- och punkgenren. Inriktningen är a cappella-sång i stämmor. Vi kommer inte att ägna oss åt background singing och karaoke utan det är här är the real thing där rösterna är i fokus.

Hur många stämmor beror lite på hur många vi blir. Kören passar både vana sångare som vi kommer att ge utmaningar och mer ovana sångare som kommer att få mycket stöd. Kören är inte bara en kör utan du kommer också att få lära dig massa saker om sångteknik, rytmik, klang, notläsning, texttolkning m.m. Och därmed kommer du att hitta möjligheterna att utveckla din sång från just den punkt du befinner dej på. Hjälp oss gärna sprida detta till andra du tror är intresserade av att vara med! Info finns även på Facebook.

Total omfattning: 2 halvdagsworkshops, 9 veckorep, genrep samt offentligt framträdande.

Plats: Karlshamn.

Datum & tider

Söndag 10 sep kl 15.00-19.00: Inledande workshop.
Onsdagar med start 20 sep kl 17.30-19.00: Veckorep.
Söndag 5 nov kl 15.00-19.00: Mittworkshop.
Terminen avslutas med något slags framträdande, vi återkommer till var, när och hur.

Priser 

Anmäl dej genom att maila namn, adress, mobilnummer, mailadress och personnummer. Sätt samtidigt in avgift på About Sallys swisch: 123 198 30 14.

  • Hela hösten: 1100 kr.
  • Try to fly: Endast inledande workshop 10 sep: 400 kr. 

Material så som noter och partitur ingår ej i deltagaravgifter utan får lånas och lämnas tillbaka vid terminens slut. Visst material finns också att köpa för eget bruk.

Anmälan är bindande från sista betalningsdag och återbetalas därefter endast mot uppvisande av läkarintyg. Men du kan överlåta platsen till någon annan. Att vi har bindande anmälan är för att kunna planera och förbereda kursen på ett professionellt sätt och det är bl a beroende av hur många deltagare det är. Om det finns särskilda skäl till sent återbud så går det bra att diskutera det med oss, så tar vi ställning till ev. återbetalning av del av avgift.
Vi förbehåller oss rätten att vid behov ändra datum, tid och plats. Om kören startat och förändringar sker som gör att du ej kan delta får du tillbaka deltagaravgift för återstående reptillfällen. Om vi måste ställa in före start återfår du hela deltagaravgiften.

Medarrangör och stöttare är studieförbundet NBV!

Vid frågor eller för mer info maila Camilla eller Astrid.

[social_share/]